AICI POȚI SĂ AFLI RĂSPUNSURI LA UNELE DINTRE CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI.

ÎNTREBĂRI GENERALE

ÎN CE STADIU SE PREDAU APARTAMENTELE LA CUMPĂRĂTORI?

Apartamentele Gardenhouse se predau „la cheie”, adică complet finisate la nivel gresie, faianță, parchet, clima instalata, centrală instalată și utilități racordate. Baia se predă complet funcțională. De asemenea, la Gardenhouse grădinile apartamentelor vor fi împrejmuite.

DE CE APAR SPAȚII PENTRU DEPOZITARE NOTATE ÎN PLAN?

Întotdeauna ai nevoie de unul sau mai multe locuri dedicate pentru a depozita diverse lucruri. Uneori nu se observă importanța unor metrii pătrați în plus când intri prima oară în noua locuință, dar când începi să aranjezi lucrurile realizezi că ar fi fost ideal dacă spațiile de depozitare ar fi fost mai mari sau nu la vedere, ba chiar prevăzute de la început, în planul de apartamentare, fără să încurce celelalte spații.

La Gardenhouse Residence, te vei bucura de spații pentru depozitare special planificate din faza de proiect, potrivite pentru fiecare dimensiune de apartament, astfel încât să nu rămâi fără locul acela pentru câteva cutii, gențile mari de voiaj, aspirator, mop sau masa de călcat… poate chiar și pentru ski-uri sau câteva unelte mereu utile în casă.

Te invităm să vezi apartamentele. Alege-l pe cel mai potrivit stilului tău înaintea tuturor.

GRĂDINILE SUNT COMUNE SAU PRIVATE?

Datorită împărțirii atente și echilibrate a spațiilor de locuit, a celor pentru utilități și parcare, la Gardenhouse Residence vei beneficia de o grădină privată, spațioasă, împrejmuită și cu acces direct din apartamentul tău. Cu grădini cu suprafețe între 30 și 90 mp, te vei simți ca acasă, realizând că ai la dispoziție tot spațiul de care ai nevoie.

CE BENEFICII AU APARTAMENTELE DE LA MANSARDĂ?

Pentru că nu am putut oferi grădină privată fiecărui apartament, ne-am asigurat ca apartamentele de la mansardă sunt spațioase și aerisite, cu acces la balcoane, dar mai ales la terase luminoase cu suprafețe generoase, beneficiind de o panoramă relaxantă și unică.

CÂT SUNT DE APROAPE PUNCTELE PRINCIPALE DE INTERES?

Fiind în mediul urban, dar totuși înconjurată de natură, locația este perfect amplasată pentru a fi aproape de majoritatea punctelor de interes precum magazine, supermarket-uri, farmacii, cabinete medicale, bancomat, restaurante, chiar la câteva minute de mers față de ștrandul Lakeside Pool.

Poți ajunge din și în oraș cu bicicleta, mașina, Uber, taxi sau cu autobusul, stația fiind foarte aproape.

Pentru cei care preferă un stil de viață activ, lângă locație este pistă asfaltată pietonală și de biciclete până la pădure și cu drum până la Timiș.

ÎNTREBĂRI DESPRE CONSTRUCȚIE

Din ce sunt construite zidurile?

Pereții exteriori și de rezistență sunt în întregime construiți din cărămidă structurală (de rezistență mare) Cemacon EvoCeramic și Porotherm Robust. Pereții sunt armați, iar tencuiala folosită este necorozivă, deci nu afectează armătura. Zidurile nestructurale de compartimentare sunt construite tot din cărămidă Cemacon nestructurală, folosind același proces ca la cele exterioare.

CE FEL DE FERESTRE FOLOSIȚI?

Toate apartamentele sunt dotate cu ferestre PVC, termopan Trocal cu 5 camere de izolare, feronerie Roto  și cu pachet geam triplu – pentru o izolare termică și fonică superioară sistemelor uzuale întâlnite.

CUM SE CONTROLEAZĂ TEMPERATURA ÎN LOCUINȚĂ?

Încălzirea se face prin intermediul centralelor  termice individuale.

Toate apartamentele sunt dotate cu încălzire în pardoseală TECEfloor (Tece GmbH Germania), distribuitoare de apă, cu termostate de reglare a căldurii în spațiile principale de locuit. Sistemul de instalație termică este complet TECEfloor, beneficiind de garanție și o durată de viață de peste 50 de ani.

Apartamentele sunt dotate și cu instalație de climatizare montată profesional care beneficiază, de asemenea de garanție.

CUM ESTE IZOLATĂ CLĂDIREA?

Clădirea Gardenhouse este izolată termic la exterior cu polistiren de grosime 10 cm, cu rezistență termică ridicată și cu o conductivitate termică de 0.037 W/mk, ignifug pentru fațade. Termosistemul este un sistem integral, complet Baumit ProTherm Plus.

Acoperișul clădirii este izolat exterior cu folie cu aluminiu termoreflectivă dublă Airflex Isolair T, cu strat de bule de aer și este izolat pe interior cu spumă poliuretanică densă. Lemnaria este tratata chimic – ignifugata. Astfel, apartamentele de la mansardă beneficiază în întregime de un nivel optim de confort.

Privind în ansamblu, izolația termică a clădirii Gardenhouse este ideală pentru clima din zona noastră, dar permite și așa numita „respirație” a clădirii pentru a îi crește durata de viață.

Construcția este de asemenea hidroizolată, împreună cu terasele, balcoanele și zonele interioare uzuale unde este acces la apa de uz casnic.

ÎNTREBĂRI DESPRE MODALITĂȚILE DE CUMPĂRARE

SE POATE CUMPĂRA CU AJUTORUL CREDITULUI SAU PRIMA CASĂ?

Da, la Gardenhouse sunt bineveniți cumpărătorii sprijiniți de bănci prin programul „Prima Casă” sau alte programe de credit.

Detaliile specifice fiecărui caz în parte se discută mai precis cu reprezentanții Gardenhouse.

Care este avansul minim?

Avansul minim pentru rezervarea unui apartament este de  30% din valoarea acestuia  5,000 €.

Care este valoarea TVA-ului?

Valoare TVA-ului este:

  • 5% pentru cumpărători persoana fizica. (Conform noua cota unica TVA – legea 30/2019)
  • 19% pentru persoane juridice.

Ce comision se percepe?

Deoarece la Gardenhouse cumpărați direct de la proprietar, nu se percepe nici un fel de comision la vânzare din partea vânzătorului.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Deși nu folosim un sistem de rate (similar băncilor de exemplu), la Gardenhouse se poate crea un sistem de etapizare a plății integrale a unei proprietăți, începând de la un avans de minim 50% din valoarea fără TVA a proprietății, pe o durată fixă de timp, care nu depășește maxim 8 luni de la rezervare. Mai multe detalii se stabilesc în funcție de caz și de tipul apartamentului.

Call Now Button+ 40 726 145 988